Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MÄYKYT TREENAA!

13.2.2019 @ 19:00 - 20:00

MÄYKYT TREENAA!

Tammermaan mäyräkoirakerho järjestää mäykkymäistä toimintaa sisähallissa tämän talven ja kevään ajan. Paikkana Wuf-Nekala ja ajankohta alustavasti noin joka toinen keskiviikko klo 19-20.
 
Aloitamme toiminnan keskiviikkona 13.2 klo 19-20, jolloin ohjelmassa on tutustumiskerta Riikka Simolan ja Hanna Isotalon johdolla. Mukaan mahtuu kaikki innokkaat koirakot.
Ulkoilutathan koirasi hyvin ennen hallille tuloa, hallissa on käytössä sakkomaksu pissa- ja kakkavahingoista.
Tutustumiskerta on avoin kaikille kerhon jäsenille, joten nyt kaikki humppatukat, karkeaparrat ja silkkiturkit paikalle!
 
Tervetuloa!
Jatkossa pidämme mm. perustottelevaisuus- ja tapakoulutuksia, näyttelytreenejä sekä mahdollisesti myös rally-tokon alkeita käsitteleviä treenikertoja kerholaisten kiinnostuksen mukaan. Seuraavat sovitut treenikerrat ovat 27.2, 6.3 ja 20.3. Näiden kertojen ohjelma sovitaan saatujen ehdotusten pohjalta.
Sinun tai koirasi taitotasolla ei näissä treeneissä ole väliä, kunhan saavutte paikalle iloisella mielellä ja valmiina oppimaan. Ilmoittautumiset seuraaville kerroille sähköpostilla osoitteeseen hannaisotalo0@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä hieman taustastanne; koiran ikä ja sukupuoli sekä lyhyesti sinun ja koirasi taustasta ja tavoitteista tulevaisuutta ajatellen. Myös ideat ja toiveet treenikertojen sisällöstä voit laittaa sähköpostilla Hannalle. Treenit ovat kerholaisille maksuttomia, ei jäsenille 10€ kerta.
Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
13.2.2019
Aika:
19:00 - 20:00
Kotisivu:
http://tammermaan.fi/tapahtuma/maykyt-treenaa/

Järjestäjä

Hanna Isotalo
Sähköposti:
Hannaisotalo0@gmail.com

Tapahtumapaikka

Wuf Nekala
Kuokkamaantie 2
Tampere, 33800
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto